Tietoja seurasta


Auringontalo ry on venäjänkielinen seura Suomessa. Tarjoamme venäjänkielisiä kerhoja, kursseja ja tapahtumia.

Toimimme Imatralla ja Lappeenrannassa.

Verkossa - Suomessa ja Euroopassa.

Mitä seurassamme löytyy?

Koulutuskurssit: suomi, venäjä, matematiikka, shakki jne.

luovia harrastuksia: piirustus, tanssi, teatteri, taide ja käsityöt.

Tapahtumat: lomat, seminaarit, webinaarit, mestarikurssit, festivaalit, juhlat jne.

  • OPPIA JA PELAA Leikki on yksi tärkeimmistä ihmisen toiminnoista. Kuten tiedät, jossain määrin koko elämämme on peliä 🙂 Ja pelaamisen oppimisen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Ja mikä tärkeintä, leikkiminen on uskomattoman jännittävää sekä lapsille että aikuisille. Liity nyt!
  • YKSINKERTAISTA JA HELPPOA - mikä tahansa asia voidaan selittää vaikeasti, mutta se on mahdollista - helposti. Jos et ymmärtänyt jotakin sääntöä tai et ymmärtänyt mekanismin toimintaa tai et löydä ratkaisua, se ei ehkä koske sinua ollenkaan. Tarvitset vain toisen selityksen. Kaikki ihmiset ovat erilaisia, ja kyky tarkastella ongelmaa eri näkökulmista on erittäin tärkeää! Opetamme sinua etsimään helppoja tapoja ja yksinkertaisia ratkaisuja, ja yllätyt nähdessäsi, mitä tuloksia tällä lähestymistavalla voidaan saavuttaa! Kokeile!
  • AINUTLAATUMAT OHJELMAT - jokainen kurssimme koostuu kuin mosaiikki tusinasta elementistä. Emme vain opi pelaamaan shakkia, vaan kehitämme samanaikaisesti muistia, huomiokykyä ja ajattelua. Emme vain tanssi - tutkimme eri maiden kulttuuria, muiden kansojen pukuja ja musiikkia, opimme työskentelemään ryhmässä ja opettelemme kehomme rakenteen perusteita. Oppiaksemme piirtämään tutustumme eri genreihin, luemme taiteilijoiden elämäkertoja, katsomme maalauksia, katsomme luentoja värispektristä ja unelmoimme. Matemaatikot ratkaisevat tehtäviä, osallistuvat kilpailuihin, pelaavat matemaattista lottoa ja jopa piirtävät. Luovassa laboratoriossa ei kehitetä vain suuria ja hienoja motorisia taitoja, vaan myös mielikuvitusta, huomiota ja jopa venäjän kieltä! Ja jokainen piiri on pieni maa, jolla on omat asukkaat, säännöt ja perinteet. Tule taloomme!

fiSuomi